4,8

Schultenbräu 0.0

Schultenbräu (12)

Schultenbräu 0.0 is een alcoholvrij bier. Een bier met een zoet aroma. Verkrijgbaar bij de Aldi.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
0.0%
Categorie
Soepel en Subtiel
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
4 °C
Volume
50 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

4,8

Het oordeel van de Bierista's

Schultenbräu 0.0 is beoordeeld met een gemiddelde van 4,8 door onze Bierista's

5,2

Smaak

6,9

Zicht

5,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,2

"Tja, niet echt mijn bier. Zoet en waterig."

Gijs Pullen

28.713

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,2 Zicht lichtgeel, helder en eerst mooie schuimkraag

6,1 Neus zoet moutig

6,2 Smaak zoetig, moutig en waterig, weinig bitter

Spijssuggestie frikandel speciaal

5,0

"Het bier oogt mooi. Het heeft een zoete, licht moutige geur, en is zoet en waterig van smaak."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Licht gouden kleur, kleine witte kraag, en minieme hoeveelheid koolzuur pareltjes

5,5 Neus Nogal zoete geur, met soort van licht moutig iets op de achtergrond

5,0 Smaak Zoet, waterig, heeft weinig met bier te maken. vreemde nasmaak.

Spijssuggestie frietje met een frikandel.

3,9

"Zoetig en waterig"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht lichtgeel, helder, bruisend, goede schuimkraag

5,4 Neus zoetig

5,4 Smaak zoetig, waterig

5,0

"Een goed alternatief als we nog aan het verkeer deel nemen. Pure mout/citroen smaak."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Intensit.
Nasmaak

6,2 Zicht Wazige gele kleur met een witte kleine blijvende schuimkop

5,1 Neus Mout geur en heel ver weg hop

5,2 Smaak Een sterke mout smaak ietsjes terug gebracht door de citroen toevoeging

Spijssuggestie Geen speciale voorkeur.

4,0

"Zoet alcoholvrij bier waar Youp van 't Hek waarvan Youp van 't Hek uit z'n plaat zou gaan!"

Review
Aroma
Zoet
Moutig
Body
Koolzuur

8,0 Zicht Verwachtingsvolle aanblik.

4,0 Neus Zoete mout, veevoer.

4,0 Smaak Zoet moutsap, smaakt naar de eerste generatie alcoholvrije bieren.

Spijssuggestie Kibbelingen

Bier & Spijs: De geheimen van de perfecte combinatie

Ontdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verder lezen

Groei van biermerk ROEM dankzij crowdfunding: Een stap voor De Zoetermeerse Brouwerij

De Zoetermeerse Brouwerij breidt zijn biermerk ROEM uit dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. Met al 69.800 euro opgehaald, investeren ze in verbeterde productie en kwaliteit, met als doel de grootste brouwerij van Zuid-Holland te worden.

Verder lezen

Brouwers Verenigen Zich voor Beer Geeks Beat ALS bij Poesiat & Kater

Op 15 januari 2025 komen brouwers uit Nederland en België samen bij Poesiat & Kater in Amsterdam voor een unieke, gezamenlijke brouwdag: de Beer Geeks Beat ALS-mega-collab.

Verder lezen

De toekomst van alcoholvrij bier: Een revolutie in smaak en innovatie

Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.

Verder lezen