8,0

vandeStreek 32 hours

vandeStreek bier (105)

vandeStreek 32 hours is een BA Imperial Stout. Door een fout in de stoomgenerator duurde het maar liefst 32 uur om dit bier te brouwen.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
10.4%
Categorie
Intens en Uitdagend
Kenmerken
Barrel Aged
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,0

Het oordeel van de Bierista's

vandeStreek 32 hours is beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 door onze Bierista's

8,0

Smaak

7,9

Zicht

8,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,2

"Volle BA Stout"

Jan Otten

12.698

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,3 Zicht Ondoorzichtig zwart en vrijwel geen schuim

8,4 Neus Turf, koffie, chocolade en alcohol

8,4 Smaak Dikke koffie en chocolade stout, met turf van de whisky. Licht zoet en een rokerige nasmaak.

Spijssuggestie Chocolade taartje

8,2

"Volle BA Stout"

Jan Otten

12.698

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,3 Zicht Ondoorzichtig zwart en vrijwel geen schuim

8,4 Neus Turf, koffie, chocolade en alcohol

8,4 Smaak Dikke koffie en chocolade stout, met turf van de whisky. Licht zoet en een rokerige nasmaak.

Spijssuggestie Chocolade taartje

7,4

"Mooi donker. Mooi lichtbruine schuimkraag met.mooie rode gloed. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,6 Zicht Mooi donker met mooie, fijne schuimkraag met rode gloed.

7,7 Neus Mooie donkere tonen met booze accenten van de barrels.

8,2 Smaak Hier komen de smaken.mooi samen van de stout en de wiskey barrels. Tevens een mooie zachte afdronk.

Spijssuggestie Dit is mooie te combineren met kruidigengerechten. Ook vleesgerechten passen hier goed bij. Oude en eigenlijk kazen gaan goed samen

8,0

"Heerlijke verrassende stout. Zeker omdat volgens de info blijkt dat dit een bouwfout zou zijn ;-), Mooie barrel aged van 10.4%"

Review
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,4 Zicht Intens uitdagend

7,4 Neus Chocolade, Karamel

7,0 Smaak mooie stevige body. Verwarmend

Spijssuggestie Vleesgerechten, Zoet dessert

Bier & Spijs: De geheimen van de perfecte combinatie

Ontdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verder lezen

Groei van biermerk ROEM dankzij crowdfunding: Een stap voor De Zoetermeerse Brouwerij

De Zoetermeerse Brouwerij breidt zijn biermerk ROEM uit dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. Met al 69.800 euro opgehaald, investeren ze in verbeterde productie en kwaliteit, met als doel de grootste brouwerij van Zuid-Holland te worden.

Verder lezen

Brouwers Verenigen Zich voor Beer Geeks Beat ALS bij Poesiat & Kater

Op 15 januari 2025 komen brouwers uit Nederland en België samen bij Poesiat & Kater in Amsterdam voor een unieke, gezamenlijke brouwdag: de Beer Geeks Beat ALS-mega-collab.

Verder lezen

De toekomst van alcoholvrij bier: Een revolutie in smaak en innovatie

Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.

Verder lezen