6,5

ÜberQuell Palim Palim Pale Ale

ÜberQuell Brauwerkstätten (1)

ÜberQuell Palim Palim Pale Ale is een oranjekleurige Pale Ale met een moutkarakter vol met fruitige en kruidige hoparoma's.

Details

Bierstijl
Alcohol
5.3%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vleesgerechten, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,5

Het oordeel van de Bierista's

ÜberQuell Palim Palim Pale Ale is beoordeeld met een gemiddelde van 6,5 door onze Bierista's

6,5

Smaak

7,1

Zicht

6,9

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,5

"Nogal vlak, er zit weinig inspiratie in… zoet fruit en wat hop bitters is hetgeen wat vooral opvalt."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Amber kleurig, helder en een fijne schuimkraag.

7,0 Neus Zoetige fruit tonen en hop.

6,3 Smaak Na een fijne neus, valt de smaak wat tegen. Het is wat lichter en dunner dan je zou verwachten. Wat zoete fruit smaken en een fijne hop bitterheid.

Spijssuggestie Zomerse fruit salade.

6,8

"Ik vind dit biertje nogal zoetig Afdronk wel fijn."

Gijs Pullen

28.743

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,7 Zicht Oranjegeel, helder, matige schuimkraag

6,7 Neus Zoetig en licht fruitig

6,8 Smaak Fris, zoetmoutig, fruitig en licht bittere en droge afdronk

Spijssuggestie Vette vis

7,0

"Fris fruitig biertje"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel van kleur, grove schuimkraag

6,8 Neus Ruikt fruitig

7,0 Smaak Fris fruitige smaak

Spijssuggestie Kip,vis, BBQ, salade, met vrienden

6,5

"Licht fruitig biertje met droge afdronk met licht bittertje."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,5 Zicht Helder, licht bruisend

8,0 Neus Licht zoete geur, citrus, abrikoos, honing.

6,5 Smaak Licht zoet van smaak. Citrus, abrikoos. Droge afdronk met licht bittertje.

Spijssuggestie Pizza, hamburger. Niet te spicy.

5,9

"Een bittere Pale Ale, die niet blond is."

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

5,8 Zicht Oranje achtig, helder en met koolzuur. Vol grof, enigszins gebroken wit en stabiel schuim.

5,8 Neus Frisse, wat moutige geur.

5,9 Smaak Heel moutig in de smaak, met licht (karamel) zoet en bitter, dat niet overheerst. Erg droog en verborgen zacht fruit. In de afdronk drogig en bitter.

Kerstdiner 2024: De ultieme biergids voor een verrassend feestmenu

Ontdek hoe je van je kerstdiner een bijzondere bierproeverij maakt met onze tips voor food pairing en bewust genieten.

Verder lezen

Bier met een plus: Een diepgaande analyse van vitamines en mineralen in functionele bieren

Ontdek de revolutionaire wereld van functionele bieren. Van natuurlijke vitamines tot toegevoegde mineralen - een expert analyse van de nieuwste ontwikkeling in de bierwereld.

Verder lezen

Winterbierfestival Leiden 2025: Een expert guide voor kenners en food pairing liefhebbers

Ontdek 15 unieke Nederlandse winterbieren en expert food pairing tips tijdens het Winterbierfestival Leiden 2025. Praktische tips voor de ervaren bierproever.

Verder lezen

Bier & Spijs: De geheimen van de perfecte combinatie

Ontdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verder lezen