Hugo van der Meer Amersfoort, Nederland

Bierista - 1 Badge - 2630 Biercoins - 3 Reviews - #bedanktHugo
Bierista Bierdiploma

Review badges 3 reviews

Expert (10+ reviews)
Inspirator (100+ reviews)
Mentor (500+ reviews)
BierBaas (1000+ reviews)
2,0

"Bitter, met niks wat daar tegenover staat"

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Licht goudgeel

6,0 Neus Redelijk gesloten aroma's, bitter

2,0 Smaak Heel veel bitter, maar! Niks wat daar tegenover staat. Na de slok is elke smaak na een halve seconde weg omdat het overspoelt wordt door mega veel bitter. Daar heb ik niet zoveel mee. Niet interessant.

Spijssuggestie Ik zou mijn eten niet snel hiermee combineren, maar wellicht heeft het een plek naast een nogal pittig en hartig gerecht.

9,5

"een van mijn favoriete bieren"

Review : Pohjala Öö
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

9,0 Zicht Erg donker, maar aan de randjes net een beetje helderheid

6,0 Neus Een beetje stinkkaas?

Smaak Er gebeurt heel veel, bij een nieet te lage temperatuur. Er komt een frisse zoetheid met een fruitigheid op, dan wat meer een bittere, en mondt uit in een mooie voor mij iets te bittere koffiesmaak groot fan van het midden

Spijssuggestie Hmm ik zou dit met een chocoladedessert willen proberen omdat er zowel die volle karamel/koffie smaken in voor komen als een bepaalde fruitigheid

9,0

"Voor mij is dit de gouden standaard van de Belgische tripel. Mooie volle smaak, bijna afwezige bitterheid en fijne zoetheid. Maar wel met de nodige complexiteit. Alles in balans"

Review : Tripel Karmeliet
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Mooi goudgeel, licht richting amberkleurig

8,5 Neus in de aroma's is een frisse zoetheid te herkennen

9,0 Smaak Bitter, fris, kruidig, zoet maar niet echt fruitig, goed in balans allemaal

Spijssuggestie Ik zou dit bij een niet te zwaar, wat pittiger gerecht willen proberen. Het zoete zou het mooi in balans houden