7,8

Hoop De Echte Zaanse Mosterd Tripel

Brouwerij Hoop (39)

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
8.2%
Categorie
Blond en Krachtig
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl

Mijn bieren

7,8

Het oordeel van de Bierista's

Hoop De Echte Zaanse Mosterd Tripel is beoordeeld met een gemiddelde van 7,8 door onze Bierista's

7,8

Smaak

7,3

Zicht

7,6

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Optisch mooi bier, met de kenmerkende geur van een tripel, inclusief scherp randje, en een extra dimensie. Het bier smaakt als een tripel, met een extra toevoeging. Kruidig en apart, waarvoor sowieso lof. Maar of dit nou mosterd is zou ik niet durven beweren."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Mooie gouden kleur, vrij helder uiterlijk en vrij veel erg fijne koolzuur belletjes. De kleine witte kraag van fijn schuim is redelijk houdbaar. Ziet er lekker uit.

6,5 Neus De geur is van een klassieke tripel, met een nadrukkelijk 'scherp randje', in combinatie met een licht zure, en een mosterd noot.

7,0 Smaak Best vol in de mond en duidelijk kruidig. Het scherpe randje uit de geur, is in de smaak niet zo vertegenwoordigd. Eigenlijk een tripel met met een aparte smaak sensatie. Hiervoor sowieso lof. Of ik nu echt mosterd proef kan ik niet zeggen, maar het is een bier, met een met duidelijke tonen van een tripel, met een extra dimensie.

Spijssuggestie Om in stijl te blijven, een broodje knak of rookworst.

8,0

"Tripel met mosterd smaak , hoe krijgen ze het voor elkaar"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,8 Zicht Goudgeel iets mistig en kleine schuimkraag

7,4 Neus Mosterd en nog eens mosterd

7,9 Smaak Prikkelend in je mond en mosterd

Spijssuggestie Frituur , bruine fruitschaal

8,5

"Tripel met Zaanse Mosterd smaak.....ik vind het knap, en lekker !!"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht licht goudgeel en mistig, mooi wit schuim wat redelijk snel verdwijnt.

9,0 Neus Echte Zaanse Mosterd !!!

8,5 Smaak De smaken van een (belgische) Tripel met een overheersing (goede zin van het woord) door de mosterd. Ik vind dit erg knap gemaakt/gebrouwen. Pittige Tripel met toch iets een frisse afdronk. De smaak en geur van mosterd zijn overduidelijk aanwezig.

Spijssuggestie Bitterballen, kaasplank, rookworst

Bier & Spijs: De geheimen van de perfecte combinatie

Ontdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verder lezen

Groei van biermerk ROEM dankzij crowdfunding: Een stap voor De Zoetermeerse Brouwerij

De Zoetermeerse Brouwerij breidt zijn biermerk ROEM uit dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. Met al 69.800 euro opgehaald, investeren ze in verbeterde productie en kwaliteit, met als doel de grootste brouwerij van Zuid-Holland te worden.

Verder lezen

Brouwers Verenigen Zich voor Beer Geeks Beat ALS bij Poesiat & Kater

Op 15 januari 2025 komen brouwers uit Nederland en België samen bij Poesiat & Kater in Amsterdam voor een unieke, gezamenlijke brouwdag: de Beer Geeks Beat ALS-mega-collab.

Verder lezen

De toekomst van alcoholvrij bier: Een revolutie in smaak en innovatie

Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.

Verder lezen