7,5

Frankendael Three Idiots Tripel Spiced (T.I.T.S)

Frankendael Brewing (5)

Frankendael Three Idiots Tripel Spiced, of kortgezegd T.I.T.S, is een volfruitige Tripel. Deze zware maar fruitige Tripel is gebrouwen met koriander, sinaasappelschil en Sichuan peper. Een Tripel met een bite, lichte bitterheid en veel kruidigheid.

Details

Bierstijl
Alcohol
9.6%
Categorie
Blond en Krachtig
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8 °C
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

Frankendael Three Idiots Tripel Spiced (T.I.T.S) is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,4

Smaak

7,4

Zicht

7,4

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,6

"Een vrij smaakvolle Tripel, vol in de mond en lekker kruidig. Verfrissend door de koolzuur en prikkelend voor de tong. In de nasmaak een licht bittertje, maar vooral de sprankelende kruidigheid in dit bier spreekt mij aan."

Review

7,5 Zicht Mooie helder zicht. Een goudgele kleur en crispy witte schuimkraag.

7,0 Neus De kruidigheid en mouten komen als eerst naar voren bij het ruiken. Ook een licht grassig aroma aan deze Tripel.

7,5 Smaak Vol van smaak en lekker kruidig. Licht bitter in de afdronk.

Spijssuggestie Deze Tripel zou ik graag in een gerecht gebruiken zoals biersaus of als begeleider van een lekkere biefstuk of stukje zalm.

7,2

"Op zich niet zo een liefhebber van gepeperde bieren. Dit bier is wat zoetig, later licht plakkerig en ook wat alcoholisch. Dit is in balans met het wat scherpe afdronk van peper. Dus op zich in redelijke balans."

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

6,9 Zicht Schuim snel weg wel mooie goud gele kleur.

7,2 Neus Licht moutig en zoetig. GHeel fruitig. Iets gember. Beetje hopbitter.

6,7 Smaak Zoetig (later plakkerig), geel fruitig van appel en perzik. Wat scherpe afdronk maar door het plakkerige redelijk oke. Weinig hopbitter. Beetje weinig CO2 (jammer)

Spijssuggestie Dit lust ik wel bij stoofvlees, notenkaas, of droge worst met noten.

7,5

"Smakelijke tripel, kruidig maar ook zoet."

John Kuster

10.280

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,5 Zicht Donker geel, redelijk wat koolzuur.

7,3 Neus Kruidig en zoet.

7,8 Smaak Kruiden zoals een pepertje, fruitig met sinaasappel. Een sprankelende afdronk die wat zoet is maar ook een minimale bitterheid.

7,5

"Lekkere triple met exotische geuren en smaak"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,7 Zicht

7,9 Neus

7,6 Smaak

Kerstdiner 2024: De ultieme biergids voor een verrassend feestmenu

Ontdek hoe je van je kerstdiner een bijzondere bierproeverij maakt met onze tips voor food pairing en bewust genieten.

Verder lezen

Bier met een plus: Een diepgaande analyse van vitamines en mineralen in functionele bieren

Ontdek de revolutionaire wereld van functionele bieren. Van natuurlijke vitamines tot toegevoegde mineralen - een expert analyse van de nieuwste ontwikkeling in de bierwereld.

Verder lezen

Winterbierfestival Leiden 2025: Een expert guide voor kenners en food pairing liefhebbers

Ontdek 15 unieke Nederlandse winterbieren en expert food pairing tips tijdens het Winterbierfestival Leiden 2025. Praktische tips voor de ervaren bierproever.

Verder lezen

Bier & Spijs: De geheimen van de perfecte combinatie

Ontdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verder lezen